KLAMPENBORG HESTEEJERFORENING EN VERDEN AF FART OG OPLEVELSER

VELKOMMEN!

Klampenborg HesteEjerForenings formål er at samle galophesteejere med tilknytning til Klampenborg Galopbane, og at varetage disse hesteejeres fælles interesser i samarbejde med de organisationer, som virker til galopsportens fremme.

Som medlem af Klampenborg HesteEjerForening får du i løbet af året talrige muligheder for at komme endnu tættere på galopsporten i både Danmark og udlandet.

Vi har arrangeret medlemsture til bl.a. Dubai World Cup, Prix de l'Arc de Triomphe samt Tysk og Norsk Derby, og derudover er du altid sikret plads til et sikkert forårstegn som Staldrundgang på Klampenborg.

Her på siden har du mulighed for at følge med i Klampenborg HesteEjerForenings mange arrangementer og du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os for yderligere information om foreningens virke.

ARRANGEMENTER & REjser

Året igennem arrangerer Klampenborg HesteEjerForening en række eksklusive væddeløbsrejser og medlemsarrangementer med masser af underholdning - heriblandt Staldrundgang, Derbydiskussion, Derbyreception, Julebanko med mere.

BLIV MEDLEM

Er du ikke allerede medlem af Klampenborg HesteEjerForening, kan du tegne medlemskab på få minutter.

Det sker ved indbetaling af årskontingent på 400 DKK til:

Danske Bank, konto: 3106 3191 566 734

For udenlandske medlemmer:

IBAN: DK1130003191566734. SWIFT: DABADKKK.

Husk navn og adresse i forbindelse med indbetaling.

FORDELE VED MEDLEMSKAB AF KLAMPENBORG HESTEEJERFORENING

Deltagelse i KHEF's arrangementer

Medlemskab af KHEF giver mulighed for at tilkøbe et sæsonkort til Klampenborg Galopbane til halv pris - kr. 425 for sæson 2023.

20. april 2018 - æresmedlemmer

Ved Klampenborg HesteEjerForenings generalforsamling den 20. april blev Jørgen Vedel og Flemming Zwicky udnævnt til livsvarige æresmedlemmer af foreningen.

Flemming Zwicky fik tak for mere end 20 års utrætteligt arbejde i bestyrelsen for Klampenborg HesteEjerForening og for galopsporten som helhed, mens Jørgen Vedel blev takket for lang og tro tjeneste for galopsporten i Klampenborg.

kontakt

Send en mail til: info@racing-club.dk

BESTYRELSEN

Næstformand: Carsten Zink

Kasserer: Susanne Springer, s.c.s.springer@gmail.com - +45 50 74 27 42

Best. medlemmer:

Tom Glæsner Larsen, tl@firm-management.dk - +45 20 30 59 61

Anders Nielsen

Niels Varming Andersen

Pia Larsen Jensen

Isabelle Lind Laurenborg

Besøg vores Facebook-side hér

Link til regnskab for Bankospil 2022