Søk sommerjobb innen helse og omsorg Velkommen til Eigersund kommune

Vi ønsker deg velkommen som søker til våre sommerjobber innen helse og omsorg i Eigersund kommune. Alt etter hvem du er, hvor du bor, hvilke skoler og utdanning du har, så kan vi finne den stillingen som passer best for deg. Vi ansatter fortløpende, så søk nå.

Uavhengig av formell utdanning, ønsker vi å høre fra deg. Vi oppfordrer alle til å søke.

Ledig sommerjobb hvor?

Vi tilbyr deg varierte arbeidsoppgaver i forhold til mennesker i ulik alder og med ulike behov for hjelp følgende steder.

  • Åpen omsorg med hjemmesykepleie
  • Boligtilbud for utviklingshemmede
  • Avlastningstilbud for barn og unge med utviklingshemning
  • Bo- og servicesentrene på Lundeåne, Kjerjaneset og Lagård
  • Lagård sjukeheim, 3 ABC
  • Korttidsavdelingen 2 vest
  • Bofellesskap i Hestnes for unge med nedsatt funksjonsevne
  • Psykisk helse og rusomsorg

Sommerjobb som fagarbeider

Har du en ekte interesse for mennesker, da er du velkommen til å søke. Fortrinnsvis ønskes det søkere som blir 18 år i løpet av 2024, men yngre søkere blir vurdert. Ved enkelte arbeidsplasser er det ønskelig med førerkort. Du vil få varierte arbeidsoppgaver og vil treffe mennesker i ulik alder og med ulike behov. Hos oss får du lønn etter tariff og alle vil få opplæring.

Uavhengig av formell utdanning, ønsker vi å høre fra deg, men er du på vei til å bli helsefagarbeider, eller er student, er dette en fordel. Personlige egenskaper teller med, så vi oppfordrer alle til å søke.

Sommerjobb for studenter eller ferdig utdannede

Ferdigutdannet, eller er du student for å bli sykepleier eller vernepleier? Da er dette sommerjobben for deg. Det samme gjelder for medisinstudenter eller andre med relevant utdanning.

Studenter som for tiden er under høyere utdanning innen helse- og omsorgsfag får lønn basert på fullførte studiepoeng, mens sykepleiere og vernepleiere tilbys kroner 10.000 over tariff. Sykepleier- eller vernepleierstudenter som fullfører studiene i juni 2024 og som arbeider minst seks uker i sommer, vil du motta et ekstra tillegg på 15.000 kroner. Enkelte arbeidsplasser har også et eget arbeidsplasstillegg.

Hvordan søke?

Vi ber om at attester og vitnemål lastes opp som vedlegg til søknaden. Det er behov for at ferievikarene jobber hele perioden. Dersom det skulle være deler av perioden du ikke kan jobbe, så opplys om dette i søknaden.

Søknadsskjema

Vi ser fram til å ha deg med på laget i sommer. Vi ansatter fortløpende, så søk nå.

Offentlighetsloven

Søkerlister til stillinger er omfattet av offentlighetsloven. Dersom du ønsker å bli unntatt fra offentlig søkerliste, må du oppgi det i søknadsprosessen med begrunnelse.