Drive butikk på Sandhornøy? Vågsosen Handel AS er til salgs

Velkommen til Sandhornøya og Gildeskål

På Sandhornøya bor det rundt 350 personer. Gildeskål kommune med våre rundt 1950 innbyggere er populært for både fastboende, for ferie-og fritidsopphold og for næringsliv.

Akkurat nå finnes det en unik mulighet for å kjøpe selskapet Vågsosen Handel AS og å videreføre driften av butikken på Våg, Sandhornøy.

I tilknytning til butikkdriften er det oppstillingsplass for bobiler og teltplasser.

I Vågsosen er det også gjestehavn med drivstofftilbud til båter med dieselfylling fra kai, i tillegg til pumper til kjøretøy.

Hurtigbåten har anløp rett ved siden av butikken.

Oppdag Sandhornøya og Gildeskål:

Gildeskål er fantastisk. Gjester begeistres og innbyggere trives.

Naturen er spektakulær, og potensialet for å utvikle tilbudet både til innbyggere og besøkende er stort.

Det skjer mye spennende i nærområdet til butikken

Like i nærheten av Våg ble den kjente Gildeskåldikteren Elias Blix født, og han vokste opp i området.

Elias Blix gav oss sangen "Barndomsminne fra Nordland", ofte kalt Nordnorges nasjonalsang. Hvis du har besøkt Aspmyra stadion så har du hørt den: "Å eg veit meg eit land" er et fast innslag på alle hjemmekamper.

Blix-stien:

Den populære Blix-stien starter ved butikken på Våg. Den går i landskapet der salmedikteren, politikeren, bibeloversetteren og nordnorgepatrioten vokste opp. Bautaen ute ved sjøen ble avduket med en stor folkefest ved 100- årsmarkeringen av Elias Blix, født 24. februar 1836.

Blixtunet:

På Elias Blix-tunet er det sommeråpen café, som har blitt et reisemål for hele regionen i sommersesongen.

Sandhornet:

Majestetiske Sandhornet rager over området, med sine 993 meter over havet. Det er et svært populært turmål, og er et av de tydeligste landemerkene langs leia i Salten.

Langsanden:

Langsanden er ei kritthvit sandstrand. Stranda er enormt stor, over 2,5 km lang. Selv om mange tar turen hit er det alltid god plass.

Overnatting:

I tilleg til at det finnes en rekke private utleietilbud, så vil vi anbefale

Om butikken:

Vågsosen handel holder til i et bygg fra 2005, bygget som dagligvarebutikk med café.

Størrelsen på arealet i butikken er rundt 550 m2, og butikklokalene leies.

Butikken har god plass til vareutvalg, og det er en romslig kaffekrok her, som i sesongen brukes som café.

Utenfor butikken er det drivstoffpumper med diesel, bensin og avgiftsfri diesel. Det er ladestasjon for elbil, bobilcamp og gjestebrygge på stedet. Det er også etablert utsalg av propan og gass.

Vågsosen Handel AS:

Butikkdriften skjer i selskapet Vågsosen Handel AS. Dette selskapet ble stiftet i 2019 og har siden da hatt driften av butikken på Våg.

Omsetningen i Vågsosen Handel ligger mellom 12 og 15 MNOK. I dag drives butikken under merkevaren Joker.

Oppdaterte tall kan du få ved å kontakte selskapet.

Hvem leter vi etter?

Aksjene i selskapet Vågsosen Handel AS er til salgs, og dagens eiere ønsker å selge driften til en ny driver. Butikken er i daglig drift i dag, og en kjøper vil nyte godt av å kunne videreføre driften av en butikk som har alt som trenges for å drive videre uten opphold.

Overtakelsestidspunkt er mulig å diskutere. Det er gode utviklingsmuligheter for Vågsosen Handel. Både med tilbud for fastboende, og med tilbud til fritids-og besøksmarkedet.

Mulige utviklingsområder kan for eksempel være selvbetjent butikk deler av åpningstiden, noe som gjennomføres flere andre steder i Gildeskål med suksess. Det er også store muligheter for å gjennomføre satsing mot fritids- og feriemarkedet, med satsing på kafédrift, båtutleie eller annet. Fra påske og gjennom sommeren er det mye aktivitet i og rundt butikken.

Det er en fordel for deg som ønsker å kjøpe selskapet om du har arbeidet med butikkledelse tidligere, eller er godt kjent med butikkdrift.

For mer informasjon kontakt styreleder Inger Helgesen:

Telefon: 908 78 228

E-post: helgesen78@hotmail.com