ZOMERITEMS sUMMER IS COMING, VERRAS MET EEN zomersGESCHENK!

Zeg het met een zomergeschenk

Wist je dat de zomer het nieuwe weggeefmoment is? Hoe attent is het om je relaties of collega's een zomergeschenk of pakketje te geven voordat ze op vakantie gaan? Zonnebrillen, strandtassen, ijsjes, petjes, strandlakens, beach spellen, waterflessen, verfrissende drankjes, zonnebrand, opblaasbare artikelen en nog veel meer...

We brengen je graag op ideeën en hebben een selectie gemaakt van leuke items die ervoor zorgen dat er nog meer wordt uitgekeken naar de zomer, vakanties, uitjes, events en festivals! Dit is slechts een greep uit alle mogelijkheden die wij hebben, dus heb jij iets anders in gedachten of wil je sparren over leuke ideeën passend bij jullie thema, budget en huisstijl, neem contact met ons op en dan gaan we samen aan de slag!

Het team van Interform

Tassen, tassen en trolleys

Altijd handig voor de vakantie, het strand of uitje... een trolley, strand- of koeltas voor etenswaar en dranken. Interform heeft een uitgebreid assortiment en voor ieder wat wils!

Hand(ige)doek

Geef een handdoek met opdruk cadeau aan relaties en collega's en je boodschap en logo zijn overal zichtbaar. Een functioneel en leuk geschenk wat altijd goed in de smaak valt!

Drinks & BBQ stuff

Leuke giveaways met oog op BBQ's. Een gezellig samenzijn met eten en drinken. Kies een geschenk wat hierbij past. Denk aan koeltassen, BBQ's of een schort.

Slippers

Relaties en collega's een fijne zomervakantie wensen? Dat is natuurlijk nog leuker om te doen met een mooi geschenk. Laat daarom slippers bedrukken en wens relaties en collega's een fijne vakantie. Tijdens een heerlijke vakantie denken ze dan toch aan je bij het dragen van de slippers.

Laat vandaag nog slippers bedrukken en zorg ervoor dat je logo overal gezien wordt.

Stay hydrated met een waterfles of bidon

Altijd een goede keuze, waterflessen! Verras jouw relaties of collega's met een waterfles of bidon om ze gehydrateerd te houden, vooral tijdens de warme zomermaanden.

Bij Interform vind je een breed scala aan flessen en bidons in verschillende maten, kleuren en stijlen. Ontdek de perfecte keuze voor elke gelegenheid en zorg ervoor dat ze altijd genieten van verfrissing onderweg.

Fun met opblaasbare zomeritems

Altijd een succes een opblaasbare strandbal, luchtbed, zwemband, drankhouder of strandkussen. Laat je collega's en relaties lekker ontspannen door te chillen of juist iets sportiefs te ondernemen.

Leuke en betaalbare geschenken om mee te nemen naar het strand of zwembad, past overal in en kan makkelijk mee op vakantie of tijdens een dagje weg.

Alle items zijn te voorzien van jullie logo en daarmee ook tijdens de zomer overal zichtbaar!

Sunglasses

Een musthave is natuurlijk de zonnebril! Dit is en blijft een populair item. Het beschermt je ogen tegen de zon en de UV straling en je logo blijft mooi in het (ge)zicht.

We hebben een breed assortiment zonnebrillen in verschillende kleuren en modellen die allen te voorzien zijn van een opdruk.

Zonnebrand

Zorg dat je collega's en relaties goed beschermd zijn tegen de felle zon en geef ze zonnebrandcrème. Zo bescherm je de huid tegen blootstelling aan de zon en UV-straling.

Interform heeft een breed assortiment zonnebrandcrèmes. Dermatologisch getest, in een flacon of tube, waterproof, verschillende factoren en natuurlijk voorzien van jullie logo!

Bestel vandaan nog, dan liggen je relaties en collega's zorgeloos op het strand, zonder 'aangebrand' terug te komen op kantoor.

Zomer goodie bag

Kan je niet kiezen verwen je collega's of relaties dan met een verrassend zomerpakket!

Wat dacht je dan van een gevulde strandtas, koelbox, koffer of rugtas! Met als inhoud bijv. een zonnebril, zonnebrand, slippers, cap, strandlaken, speaker, lekkers, kaartspel, drinkfles, beach set of strandbal.

De pakketten worden in overleg naar wens samengesteld en producten kunnen voorzien worden van een bedrukking.

Ons team denkt graag met je mee!

Strandspellen

Geef je collega's en relaties een strand set of spel cadeau uiteraard voorzien van jullie logo!

Een leuke giveaway voor volwassenen en kids en staat garant voor veel speelplezier op het strand of bij het zwembad. Emmertjes, schepjes, beachtennis, kaarten... you name it!

Interform heeft een ruim assortiment en denkt graag mee aan de hand van jullie wensen om een passend geschenk te bedenken om jullie relaties mee te verrassen.

Lekker zitten

Lekker wegzakken en chillen in een SeatZac. Ideaal voor op het strand, in de tuin of op het balkon. Binnen 1 minuut op te zetten en geleverd in een handig tasje. De SeatZac hoeft niet opgepompt te worden.

Of ga voor een relaxte strandstoel!

Voor elk jaargetij, Interform de juiste partij!

Los van de zomer, kun je voor elk jaargetij en elke gelegenheid bij ons terecht voor bedrukte uitingen, merchandise en signing.

Benieuwd naar ons complete assortiment en al onze mogelijkheden? Neem contact met ons op en wij laten je graag onze digitale portfolio zien, tel. 036 54 63111 of mail naar info@interform.nl

Nice to meet!

Wie zijn wij, wat is onze toegevoegde waarde en wat kunnen wij -nog meer- voor jullie betekenen op het gebied van online en offline uitingen, merchandise en signing?

Interesse gewekt en nieuwsgierig? Let's meet! Klik op de button en maak alvast kennis.

Wanna do business?

Meer weten over onze mogelijkheden en wat wij ook voor jullie kunnen betekenen? Neem contact op, wij zijn je graag van dienst.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur, tel. 036 54 63 111 of stuur een mail naar info@interform.nl.

Follow Interform

Leuk om op de hoogte te blijven? Volg ons dan op LinkedIn en Instagram! We plaatsen hier regelmatig foto's van projecten en producten, introduceren nieuwe producten en updates over ontwikkelingen van ons bedrijf.