Inner Journey - Refleksionskoncert med A.I værk

Inner Journey – en unik meditativ koncertoplevelse der skaber en musikalsk og visuel ramme som giver publikum muligheden for at udforske deres egen indre verden.

Med intet andet end sit nærvær, sin guitar og en atmosfærisk belysning skaber Noah Rosanes en uafbrudt musikalsk stemning til ære for ro og mental fordybelse.

I en travl og digitaliseret verden er Inner Journey en kærkommen mulighed for at trække stikket, mærke sig selv, sine tanker og sanser - måske endda opnå en tilstand mellem drøm og bevidsthed.

Spokenword A.I Værk:

For at opsummere de kollektive refleksioner, der opstod under Inner Journey-oplevelsen, bliver publikum opfordret til at indsende de tanker, følelser eller idéer de fik under koncerten.

Derefter skaber Noah Rosanes et spoken word-værk, hvor A.I stemmer læser deltagerens tanker op under et musikalsk fundament.

Der lægges længere pauser ind mellem sætningerne, så lytterne får tid til at reflektere over de andres refleksioner.

Sæt dig godt til rette. Luk øjnene. Træk vejret dybt og tag på din egen "Inner Journey".

OM NOAH ROSANES

Noah Rosanes - dansk/amerikansk kunstner, producer, guitarist, sangskriver og arbejder i en bred vifte af genrer.

 • Huskunstner på Christiansborg og skaber af konceptet "Åbne Ører," der udfordrede fordomsfrie lyttevaner i politik. Politikere som: Dan Jørgensen, Uffe Elbæk, Jacob Ellemann, Pia Kjærsgaard og Zenia Stampe medvirkede i projektet.
 • Unify-kunstprojekt på Roskilde Festival 2022: Noah Rosanes producerede et album med 25 musikere i et glasstudie under festivalen. Projektet står nu som kunstinstallation på RAGNAROCK - Museum for Pop and Rock.
 • Produceret mere end 300 sange, herunder fire "Ugens Uundgåelige" på P3 og et "Ugens Album" på P4. Desuden nomineret til flere store priser, herunder årets pop album for Independent Music Awards i New York, samt Carls Prisen som årets rockkomponist for sit samarbejde med Nelson Can.
 • TV: produceret temasangene til TV2's “Dansegarderoben og den finske dokumentar Untold Arctic Wars, der er blevet vist i over 150 lande
 • Lydinstallationer på danske- og internationale udstillinger, herunder ”Extensions II” på Charlottenborgs Kunsthal, AI-konference i Madrid, samt lydinstallation på VEGA LAB.
”Som kunstner kan jeg tilbyde kreative vinkler på samfundsmæssige udfordringer og afbræk fra den gængse hverdag - jeg ser det nærmest som et ansvar i en tid, hvor så mange mennesker hungrer efter indre ro”.

PRAKTISK

 • Det kræver, at I har et rum, der kan mørklægges i en vis grad.
 • Fungerer både i små intime rum med få deltagere og i store sale med mange deltagere.
 • Det kan frit vælges om publikum skal sidde på stole eller eventuelt ligge ned.
 • Til mindre arrangementer (ca. 25 personer) kan Rosanes medbringe liggeunderlag.
 • Rosanes medbringer lydanlæg, men for meget store arrangementer kan der være behov for at leje ekstra udstyr.
 • Prisen kan variere afhængigt af arrangementets størrelse, varighed og placering.

KONTAKT

Kontakt noahrosanes@gmail.com, hvis I har yderligere spørgsmål ang. pris eller praktikaliteter.