nieuwsbrief MHC de Kikkers

Voor je ligt de al weer de laatste editie van de Kikkers nieuwsbrief van dit seizoen. In deze nieuwsbrief lees je meer over de feestelijke aftrap van ons lustrumjaar, hoe je een gave lustrumtrui kunt scoren en natuurlijk ook hoe we ons seizoen weer spetterend afsluiten. Veel leesplezier toegewenst!

Agenda

 • Zaterdag 25 mei: Fout & Goud party junioren van 20.00 - 23.00 uur
 • Dinsdag 28 mei: Informatieavond MO12 seizoen 24/25
 • Zaterdag 1 juni: Kikker Out seizoensafsluiting met BBQ jongste jeugd & junioren
 • Zondag 2 juni: Kikker Out seizoensafsluiting met BBQ senioren vanaf 18.00 uur
 • Zaterdag 15 juni: Jongste Jeugd Dag met als thema 'Op de camping'
 • Zondag 16 juni: Bekendmaking teamsamenstellingen seizoen 2024-2025
 • Zaterdag 28 september: bitjes happen op de club

Kikkers 50 jaar

Het zal niemand ontgaan zijn dat MHC de Kikkers 50 jaar bestaat! Op 24 maart werd het lustrumjaar afgetrapt.

Dames en Heren 1 speelden thuis. In plaats van de traditionele Super Frog werd nu het hele jeugdteam uitgenodigd om met de dames en heren het veld op te lopen. Dit waren de aanwezige toppers, en zo zag het eruit bij Dames 1:

Na deze wedstrijd was het tijd voor de junioren om mee te lopen met Heren 1:

Na deze spannende wedstrijden was het tijd om met elkaar het glas te heffen op het 50-jarig lustrum. Meerdere commissies hadden zich ingespannen om zoveel mogelijk oud leden, oprichtende leden, actieve leden en andere supporters van MHC de Kikkers uit te nodigen. Alle oprichters die nog in leven zijn waren aanwezig en dat maakte deze dag extra bijzonder. We weten nu officieel hoe we aan onze naam en kleuren komen, hoe leuk is dat! Als kers op de taart waren wethouder Sport Mariette Sedee en voorzitter van de KNHB, Erik Klein Nagelvoort, aanwezig. Van de bond werd ons, naast mooie woorden en waardering voor MHC de Kikkers, een mooie vaandel cadeau gedaan. Die gaan we een mooie plek geven. Na een woordje van onze voorzitter werd het lustrumlogo, ontworpen door Ruby, onthult. Mike, Wout, Bart en Michel hingen het logo op. Het frame was al eerder door de kluscommissie opgehangen, dank daarvoor!).

De start was geweldig, nu op naar de volgende festiviteiten!

Scoor een gave lustrumtrui

Speciaal voor het 50-jarig bestaan van de club is er een lustrumtrui gemaakt! Kom passen en bestellen. De trui kun je bekijken in het clubhuis (na het weekend van 25-26 mei).

Maten & prijzen

 • Maat XS t/m XXL: € 32,50
 • Maat 116 t/m 164: € 28,50

De maten vallen normaal, maar als je ze toch graag eerst wilt passen dan kan dat op de volgende momenten:

 • Maandag 3 juni van 18.00 tot 20.00 uur
 • Dinsdag 4 juni van 18.00 t0t 20.00 uur
 • Woensdag 5 juni van 17.00 tot 19.00 uur
 • Donderdag 6 juni van 18.00 tot 20.00 uur
 • Vrijdag 7 juni van 17.00 tot 19.00 uur

Bestellen

Je vult een bestelformulier in, daarna kun je afrekenen in het clubhuis. Na betaling ontvang je een betaalbewijs. De bestelformulieren liggen achter de bar en kunnen in een speciale bus in het clubhuis worden gedaan. In september, aan het begin van het nieuwe hockeyseizoen kun je de trui ophalen in het clubhuis!

Feestelijke afsluiting van het hockeyseizoen op 1 en 2 juni

Zaterdag 1 juni voor Jongste jeugd & Junioren

Let op, aanmelden kan tot woensdag 29 mei!

Zondag 1 juni Senioren

Let op, aanmelden kan tot woensdag 29 mei!

De Dames 1 spelen om 12:45 uur thuis tegen IJburg en Heren 1 om 14:45 uur tegen Alkemade. Kom ze aanmoedigen!

Oud Papier halen gestopt

Helaas is het ophalen van oud papier gestopt, jarenlang was dit een behoorlijke bron van inkomsten een behoorlijke aderlating dus en we zullen op zoek moeten naar andere bronnen van inkomsten. We willen alle papierlopers van de afgelopen jaren hartelijke bedanken voor hun hulp en natuurlijk ook de vrijwilligers die achter de schermen alles regelde.Mochten er leden zijn die leuke ideeën hebben om de inkomsten, die nu missen op een andere manier binnen te krijgen mail dan naar info@kikkers.com.

Bericht voor onze vrijwilligers

Het seizoen zit er bijna op we willen jullie weer heel erg bedanken voor alles wat jullie dit seizoen gedaan hebben. Zonder vrijwilligers kan onze vereniging niet draaien!! We wensen jullie een hele fijne vakantie en hopen volgend jaar weer op jullie te kunnen rekenen. En voor alle andere ouders/leden DOE MEE! We hebben jullie allemaal nodig voor kleine en grote taken. Mocht je iets kunnen en willen doen, meld je dan aan via onze nieuwe community app zodat je weet welke vrijwilligers we zoeken.

Nieuw: MHC de Kikkers Community op WhatsApp

Nieuw seizoen, nieuw bitje

Op zaterdag 28 september kun je, tegen een actietarief, een afdruk te laten maken voor een op maat gemaakte gebitsbeschermer! Wil je gelijk na de zomervakantie een passend bitje, geef je dan op.

Werkwijze

 • Meld je aan via www.sptl.nl/hapdagen en kies jouw club.
 • SPTL (maker van bitjes) is op 28 september 2024 in het clubhuis aanwezig van 10:00-14:00 uur.
 • Meld je op die dag aan bij de administratietafel, jouw aanvraag ligt hier klaar.
 • Kies een kleur en reken alvast af.
 • Jouw afdruk wordt afgenomen.
 • Het bitje krijg je thuisgestuurd.

Meer info

Samenstelling Teams Jongste Jeugd en Junioren seizoen 2024-2025

De Technische Commissie en de lijncoördinatoren zijn op dit moment bezig met de samenstelling van de teams voor komend seizoen.

Jongste Jeugd

De jongste jeugdteams zijn volledig samengesteld op basis van sociale voorkeuren en de verwachting is dat hier geen grote veranderingen zullen plaatsvinden.

Junioren

De TC buigt zich over de samenstelling van de 1e teams per lijn en heeft samen met de lijncoördinatoren de eerste opzet gemaakt voor de breedtesport teams. Tot eind mei trainen de kinderen die daarvoor zijn uitgenodigd mee met één van de selectieteams. Vervolgens kunnen daarna in de 1e 2 weken van juni de teamsamenstellingen afgerond worden.

Publicatie Teamsamenstellingen

Evenals de afgelopen seizoenen streven we ernaar om de teamsamenstellingen op de zondag van het laatste speelweekend bekend te maken: op zondag 16 juni.

Dit jaar is de wijze van publiceren gewijzigd: de teamsamenstellingen worden via de Kikkers app bekend gemaakt. Dit betekent dat er een pushbericht wordt gestuurd, waarna je in de Kikkers app je nieuwe team voor volgend seizoen ziet staan.

Jongste Jeugd & Junioren

 • Voor de Jongste Jeugd Dag op zaterdag 15 juni kunnen ouders die willen helpen zich via de app aanmelden of via jongstejeugd@kikkers.com.
 • In verband met de de avondvierdaagse zijn er in de week van 3 tot en met 7 juni geen trainingen voor de Jongste Jeugd.
 • Alle jeugdteams mogen tot en met 15 juni in de huidige samenstellingen doortrainen. Graag wel in overleg met de trainers.

Bovenlander Hockeykamp

Kan jij na het laatste fluitsignaal van de lentecompetitie ook al niet meer wachten tot het nieuwe hockeyseizoen begint? Kom dan naar het Bovelander Hockeykamp op onze club! Tijdens het kamp geniet je drie dagen lang van HOCKEY. FUN. FRIENDS.! De Bovelander begeleiders zullen alles uit de kast halen om jou een paar fantastische dagen te bezorgen. Naast de dagelijkse trainingen wordt de dag gevuld met een toernooi, spelletjes, liedjes en nog veel meer. Kortom, dit wil je echt niet missen!

Wanneer?

Maandag 22 juli tot en met woensdag 24 juli 2024

Voor wie?

 • Mini Hockeykamp: kids van 6 t/m 9 jaar
 • Junior Hockeykamp: kids van 9 t/m 12 jaar

Dat is niet alles… Tijdens dit kamp krijg je:

 • Een origineel Osaka X Bovelander T-shirt & bidon
 • De kans om met een Oranje International te hockeyen
 • Een volledig verzorgde lunch en genoeg fruit en tussendoortjes
 • Drie dagen lang training van de allerleukste Bovelander begeleiders.

Ben jij er gezellig bij dit jaar? Wij kunnen niet wachten je te ontmoeten en zien je graag verschijnen op ons hockeykamp! Meer informatie is te lezen op de website van Bovelander en inschrijven is mogelijk via onderstaande button.

Heb je vragen over het hockeykamp? Neem dan direct contact op met Bovelander via 023-5410330 of 06-17038489.

Voordelig tennissen in de zomer voor Kikkerleden!

Lekker fit blijven in de zomermaanden? Speciaal voor leden van MHC de Kikkers biedt TV Nieuw-Vennep iets leuks aan! De zomer challenge actie: onbeperkt tennissen in juni, juli en augustus. Meer weten? Klik dan op de button hieronder.

Dank voor het doorlezen van de nieuwsbrief. Heb je input voor een volgende nieuwsbrief, mail het ons!