Børnebogen "Bastian" af Mette Strate Jensen er en fortælling om mod, venskab og englemagi

Pris: 249 kr.

Forlaget Lykke er stolt af at kunne præsentere den tankevækkende og underholdende nye udgivelse, Bastian, skrevet af forfatter Mette Strate Jensen Jensen og illustreret af illustrator Liselotte Lyager Schøndorff, redigeret og indlæst til lydbog af redaktør Julie Muff Lykke.

Denne medrivende fortælling er designet til at inspirere og underholde børn i alderen 7-12 år og tilbyder en spændende rejse ind i en verden af venskab, mod og englemagi.

Bogens handling

Birger går i 5. klasse og har for længst opgivet at deltage i sit eget liv. Hver dag går med at få tæsk i skolen, glo ud ad vinduet i klassen, undre sig over den lærer, der måske er heks, være nervøs for at tale med den søde Josefine og se magtesløst til, mens hans far tager den ene skøre beslutning efter den anden.

Birgers plan om ikke at tage ansvar for noget som helst er indtil videre lykkedes ret godt, men så dukker Bastian pludselig op.

Bastian er skytsengel, han kender ikke til frygt og er fan af ikke at tage det så alvorligt. Han udfordrer lærerne og skolens lidt for smarte drenge og mener i øvrigt, at Queens musik er løsningen på alle problemer.

Men hvad sker der, når Birger bliver beskyldt for hærværk og tyveri, og hans eneste vidne er Bastian, der upraktisk nok er usynlig for alle andre end Birger?

Er der mon andre end Bastian, der kan hjælpe? Og er Birger nu også den eneste, der kan se engle? Og hvad med hende Josefine? Og hvad med Birgers manglende mod? Og endnu mere vigtigt: hvad sker der, hvis Bastian forsvinder igen?

Dette er den første bog om den glade skytsengel Bastian til børn i alderen 7-12 år.

Forfatter Mette Strate Jensen

Mette Strate Jensen er en forfatter, der ønsker at skabe inspirerende historier til børn. Gennem Bastian deler hun en vigtig fortælling om venskab, mod og håb, og det er en ideel læseoplevelse for børn og et godt værktøj til forældre og lærere, der ønsker at inspirere til empati og venlighed hos deres børn og elever.

”Forfatteren Mette Strate Jensen har skabt en uforglemmelig karakter i Bastian og en bevægende historie, der vil berøre læsernes hjerter,” udtaler forlagsredaktør Julie Muff Lykke. ”Vi er overbevist om, at Bastian vil blive en favorit blandt mange børn og forældre.”

Bogbestilling

Forfatter Mette Strate Jensen

Illustrator Liselotte Lyager Schøndorff

Redaktør Julie Muff Lykke

ISBN: 978-87-970711-3-7

Pris: 249 kr.

Bastian er tilgængelig fra 7. marts 2024 og kan bestilles hjem i alle boghandlere og via denne bestilingsformular:

eller ved at kontakte redaktør Julie Muff Lykke på tlf. +4528831226 eller e-mail: juliemuff@gmail.com.

(Ved bestilling med forsendelse koster fragt 30 kr.)

"Bastian" udkommer også som lydbog og e-bog. Lydbogen kan bestilles her:

https://www.bog-ide.dk/produkt/4835301/mette-strate-jensen-bastian

https://www.williamdam.dk/bastian__3689180

https://www.saxo.com/dk/bastian_lydbog_9788797071113

Forlaget Lykke

Om Forlaget Lykke: Vi udgiver bøger, som først og fremmest har relevans i forhold til fremme af trivsel og velvære hos børn, unge og voksne, psykisk såvel som fysisk. Dette skal forstås meget bredt, altså i både direkte og indirekte forstand.

I forhold til fysisk velvære er fokus på forskellige former for kropsterapi, kostterapi og forskellige fysiske discipliner og udfoldelser, som også indeholder mental opmærksomhed. Derudover udgiver vi gerne bøger om velvære for mennesker med handicap.

I forhold til psykisk velvære lægger vi vægt på, at bøgerne kan inspirere til personlig udvikling på flere planer, f.eks. inden for områder som f.eks. kreativitet, faglig viden, spiritualitet og sindsro med det formål at forøge glæde hos den enkelte.

I forhold til psykopatologien er vores mål som udgivere at skabe opmærksomhed og udbrede viden om terapeutiske metoder og tiltag, som synes at kunne tilbyde permanent bedring og helbredelse.

Vi udgiver bøger med et samfundsmæssigt perspektiv på trivsel og velvære for børn, unge og voksne.

~ Julie Muff Lykke Dahlgaard, redaktør.