Loading

RISTIINALAISEN JA RISTIINAN RINKAN PYÖRÄSUUNNISTUS Kierrä lyhyt lenkki pyörällä tai jalan ja kuvaa itsesi matkan varrella

Mistä on kyse?

Ristiinalaisen ja Ristiinan Rinkan jokasyksyinen pyöräsuunnistus järjestetään 8.–10. syyskuuta. Reittejä on kaksi, lyhyt ja pitkä, joista lyhyeen voit tutustua tässä jutussa. Lyhyen lenkin matkan varrelta voi ottaa kuvan itsestään, seurueestaan tai maisemasta. Ristiinalainen arpoo palkintoja niiden kesken, jotka ovat lähettäneet kuvan toimitukseen. Ei siis ole pakko kiertää koko lenkkiä. Tärkeintä on liikkumisen ilo!

Reitin voi kiertää myös ilman polkupyörää vaikka kävellen. Tämän lisäksi rastimerkinnät voi kerätä Ristiinalaisesta löytyvään arvontalipukkeeseen. Lipuke löytyy paperilehdestä ja niitä voi hakea myös Ristiinan Rinkan postilaatikosta Rantapuistosta. Laatikko on lähellä matonpesupaikkaa. Lipuke palautetaan täytettynä Ristiinalaisen postilaatikkoon, Brahentie 16 viimeistään maanantaina 11.9. Lipukkeen palauttamalla osallistuu Ristiinan Rinkan palkintoarpajaisiin.

Toimi näin

Ota itsestäsi tai maisemasta kuva rastipisteessä tai muussa tunnistettavassa kohdassa matkan varrella. Lähetä se Ristiinalaisen toimitukseen joko tämän verkkototeutuksen kautta tai sähköpostilla. Kuvan lähetys toimii Ristiinalaisen verkkosivujen lomakkeen kautta. Lomakkeessa kuvan kokoa on rajoitettu, joten suurten kuvien lähettäminen ei onnistu. Voit lähettää kuvan myös sähköpostiin toimitus@ristiinalainen.fi. Lähetä kuva viimeistään maanantaina 11. syyskuuta. Kuvassa olevilta henkilöiltä pitää olla lupa kuvaamiseen ja sen lähettämiseen. Kuvan lähettämällä annat Ristiinalaiselle luvan käyttää kuvia julkaisutoiminnassa.

Linnaniementien parkkipaikka

Juurilahdentien postilaatikkorivi

Mustikintieltä jatkuvan kevyen liikenteen väylän risteys

Mansikintien, Muurikinkujan ja Kissalammentien risteys

Voudintie, aitta

Kiva, että osallistuit! Ensi vuonna uudestaan!