KOMPLETT FILMTILBUD TIL DITT BIBLIOTEK

Filmoteket

Med Filmoteket er det enkelt for alle dine lånere å låne og strømme et bredt utvalg av filmer direkte med bibliotekkortet sitt.

Filmoteket ble lansert i april 2020, solid forankret i et tett samarbeid med flere av landets ledende bibliotek og bransjen ellers. Katalogen på over 2000 filmer og serier er integrert med Bibliofil og andre biblioteksystem, og bibliotekstrømmetjenesten er i tråd med den utvidede bibliotekstrategien 2020 - 2025.

Filmoteket tilbyr et stort utvalg av sjangere, og alle filmene har norske undertekster og metadata som del av universell utforming. Med brukervennlig app for smarttelefoner og nettbrett, samt støtte for avspilling via TV'er, er tilgangen til favorittfilmene bare ett trykk unna!

Filmrommet

Skap en underholdende opplevelse som trekker folk til ditt bibliotek.

Med Filmrommet kan du enkelt vise rettighetsklarert film på biblioteket til en fast, lav månedspris. Filmrommet har et stort utvalg av kvalitetsfilmer fra hele verden, samt mange klassikere fra den norske filmarven.

Filmrommet åpner dørene for mange ulike arrangement. Enten det er skoleferie, besøk fra barnehager, dagtidskino for seniorer - eller språkkafé og arrangement med ulike samfunnstema. Filmrommet kan skape gode opplevelser på biblioteket uansett anledning.

Med den praktiske spillelistefunksjon sparer du tid og ressurser. Sett opp automatisk filmvisninger og la publikum nyte en sømløs filmopplevelse mens Filmrommet tar seg av det tekniske arbeidet for deg.

Ønsker du mer info? Ta kontakt med oss på post@norgesfilm.no eller tlf: 38124100