HO! HO! HO! Geschenk alarm! Interform jouw partner voor geschenken, kerstpakketten en meer!

Time flies en de feestdagen komen alweer in zicht! Een tijd van samenzijn, gezelligheid en de perfecte gelegenheid om je waardering te tonen aan je collega's, gewaardeerde klanten en relaties. Bij Interform begrijpen wij de kracht van een goed geschenk. Wij hebben een uitgebreid assortiment met unieke geschenken en pakketten!

Wat je ook nodig hebt... kerstkaarten, kalenders, inpakpapier, custom made geschenken, pakketten met lekkernijen, feestelijke decoraties en nog veel meer... we've got you covered!

Wij brengen je op ideeën en hebben op deze site een selectie gemaakt van items die ingezet kunnen worden tijdens de feestdagen! Dit is slechts een greep uit alle mogelijkheden die wij hebben, dus heb jij iets anders in gedachten of wil je sparren over leuke ideeën passend bij jullie bedrijf, budget en huisstijl, neem contact met ons op en dan gaan we samen aan de slag!

Het team van Interform

Eindejaarsgeschenken & Kerstpakketten

Weet jij al wat je relaties en collega's gaat schenken? Interform heeft precies wat jij zoekt en voor ieder wat wils!

Ga voor goed gevulde kerstpakketten of kies een customized pakket of geschenk eventueel voorzien van een cadeaubon. Aan de hand van jullie wensen en budget komen we met een voorstel. Er is beperkte voorraad dus bestel tijdig en neem contact met ons op.

Onderstaand een aantal ideeën ter inspiratie van ons gigantische aanbod! Scroll vooral verder door voor nog veel meer ideeën!

Brievenbuspakketje

Verras je relaties en collega's thuis met een leuk brievenbuspakketje. Kies voor een standaard pakket met een persoonlijke boodschap erin of stel met het team van Interform een pakket samen aan de hand van jullie wensen en budget.

Winter essentials

Geen kerstpakket, maar iets anders geven? Geen probleem! Maak de wintertijd warmer en aangenamer voor je relaties en collega's met passende winterproducten. Denk hierbij aan een sjaal, muts, hoodie, maar ook een paar warme sokken of een heerlijk deken met logo!

Hoodies
Sokken
Borreltijd!

De borrels staan weer voor de deur. Het moment om jullie borrel extra speciaal maken met geschenken en versieringen van Interform!

Denk aan bedrukte servetten, feesthoedjes, ballonnen, tafelkleden, partypoppers, menukaarten, lint en inpakpapier.

ZORG VOOR HET WAUW EFFECT BIJ DE BORREL SAMEN!

A glimpse of our assortment

Onderstaand een greep uit ons assortiment. Neem voor interesse contact met ons op en we komen met een voorstel passend bij jullie wensen en budget!

Wanna do business?

Interesse gewekt? Nieuwsgierig en benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Let's meet and find out! Het team van Interform staat in de startblokken!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur, tel. 036 54 63 111 of stuur een mail naar info@interform.nl. Check ook onze kennismakings-pagina en druk op de link.

Follow Interform and stay up-to-date

Leuk om op de hoogte te blijven? Volg ons dan op LinkedIn en Instagram! We plaatsen hier regelmatig foto's van projecten en producten, introduceren nieuwe producten en updates over ontwikkelingen van ons bedrijf en wat in de markt speelt.