Loading

JULFOTO-GRAFERING 2023

Tusen tack för att ni ville besöka min julstudio! Att fota julbilder är bland det mysigaste jag vet och jag uppskattar varenda en av er som kommer till mig <3

Vad kostar det?

Fotograferingen är gratis, därefter kan ni välja på att köpa 1 lågupplöst digital bild för 650 kr, 3 lågupplösta digitala bilder för 800 kr eller 6 lågupplösta digitala bilder för 995 kr. Med lågupplösta bilder menas att bilderna inte går att framkalla i stora storlekar, utan bilderna är endast till för att användas digitalt eller skrivas ut i små format för att användas som julkort.

Vikalbum eller bordinramning

I år har jag lagt till två produkter som jag själv är väldigt förtjust i och som jag tycker är två toppenjulklappar till mor och farföräldrar (eller till sig själv såklart). Vikalbum och bordsinramning.

Vilkalbum som du ser på bilden nedan är ett fotoalbum som du kan ha liggandes på bordet eller uppställt på en hylla. I albumet ingår 6 bilder i 13x17 cm. Jag printar bilderna och gör i ordning vikalbumet åt dig så allt är färdigt och du behöver inte göra något jobb själv. Bordsinramningen är en tavla med din favoritbild. Den är 18x24 cm och har ett stöd så den går att ställa på ett bord eller hylla, självklart går det även att sätta upp den på väggen.

Julklappserbjudande på vikalbumen är 1450 kr (ordinarie pris 2200 kr) och inte nog med det, köper du två får du 500 kr rabatt.

Julklappserbjudande på bordinramningen är ta tre betala för två. Priset är även det nedsänkt rejält till 850 kr, i stället för ordinariepris 1480 kr.

Vad behöver vi ta med oss?

I studion har jag skapat en julmiljö som verkligen fångar julkänsklan. Där finns även små stolar, korgar och annat barnen kan sitta i och på. Önskar ni någon annan typ av rekvisita får ni gärna ta med det.

Ska vi komma ombytta?

Då fotograferingstiden endast är 20 minuter per familj rekommenderar jag att ni kommer ombytta och klara så slipper vi ta av den tiden till att byta om.

Har ni några frågor är det bara att höra av er.

Vi ses snart. Varmt välkomna!