Gingery Tales Photography info fotoshoot

Welkom op mijn info fotoshoot Pagina

Jullie hebben interesse in een fotoshoot? Hier vinden jullie heel wat info over de werkwijze en prijzen voor een shoot vanaf september 2023

Ik verwelkom jullie graag voor een fine art portrait session in studio of outdoor.

Jullie kunnen bij mij terecht voor zwangerschapsfotografie, styled portrait session (glamourshoot, Boudoirshoot, cake Smash) en gezinsfotografie outdoor

Het is mijn doel om van elke fotosessie een uniek moment voor jullie te maken. Het is vooral belangrijk dat jullie genieten van de fotosessie. Ik sta klaar om jullie te begeleiden, kledingadvies voor de fotoshoot zelf te geven en om jullie een fijn aangenaam fotomoment te laten beleven.

Kies jullie pakket en neem contact met me op via mail om een afspraak vast te leggen. Ik neem contact met jullie op om verdere afspraken in te plannen.

BASIS pakket

185 Euro

1 hr shoot met stylingadvies

Digitale foto’s zijn aan te kopen aan 10 Euro het stuk uit jullie persoonlijke galerij

Luxe pakket

300 Euro

1 hr shoot, 15 foto’s inbegrepen

Stylingadvies voor uw fotoshoots

Album 20-20 met 10 spreads of foliobox linnen of velvet met jullie gekozen foto's

Extra foto’s kunnen aangekocht worden uit jullie galerij

Super Luxe pakket

399 Euro

1 hr shoot, de volledige galerij (tussen 30-40 Foto’s)

Stylingadvies

Album 20-20 met 10 spreads

of

foliobox met 15 prints naar keuze

Accordeonboekje als extra gift twv 25 Euro

Tot Binnenkort

Sharon

Make -up sessie kan bijgeboekt worden aan 50 Euro per persoon. Deze gebeuren door professionele visagistes die graag tot in de studio komen voor jullie!

Een galerij bestaat uit 25-40 foto’s in mijn eigen fine art stijl volledig afgewerkt. Deze zijn een mix van kleur en zwart-wit beelden. Jullie foto’s kunnen gebruikt worden voor sociale media of reclamedoeleinden specifiek voor Gingery Tales Photography. De toegang tot de galerij is 2 weken, jullie beelden worden tot max 1 jaar na datum bij gehouden door de fotograaf zelf.