Loading

Investera i era minnen Prislista Porträtt

Du är min. Nej, du är min.

Lev i nuet, minns för alltid.

Tack för att just du tittar förbi.

Jag heter Jennie och är kär i livet. Jag förundras över de små detaljerna som gör helheten. Skratt. Bus. Motljus. Stränder. Närhet. Kramar. Skogen. Blommor. Familjen. En blick. Ett leende. Kärleken. Det är något magiskt med att stanna tiden och samtidigt kunna leva i nuet. När jag får göra just det, stanna tiden åt er och låta er uppleva era minnen om och om igen. Då mår jag som bäst. En fotografering hos mig slutar oftast med kramkalas och jag får höra att det mer är en upplevelse än en fotografering. Och det är lite så jag jobbar. Jag vill uppleva livet med er. Låt oss skapa minnen tillsammans.

"Vi är så glada som fått så fina minnen för livet. Jennie är en duktig tjej som vet vad hon gör. Kan starkt rekommendera henne. När man väl är där känner man lugnet, har roligt. Man bara är. Jag är så nöjd och ångrar inte en sekund att vi fotograferades av denna grymma tjej. Tack ännu en gång för dessa underbara bilder" - Anna, gravid- och två nyföddfotograferingar, Hallstahammar

Fotograferingsavgift 1.200:- som betalas vid bokning via faktura. Inkluderar planering av fotograferingen, fotografering cirka 1h, redigering av bilderna samt bildvisning.

Efter fotograferingen -Bildvisning

Cirka 4 veckor efter fotograferingen bokar vi in en bildvisning där ni får se era bilder och i lugn och ro beställa de produkter som passar er bäst. Kanske ett album, vackra tavlor på väggen eller en box med utvalda favoriter? Oavsett hur ni vill ha era bilder så finns jag tillgänglig för att svara på frågor och komma med tips och råd. Låt barnen få leka hos mor- eller farföräldrar under tiden så kan ni göra ert val i lugn och ro. Jag är väldigt mån om att era produkter ska finnas med i flera generationer och väljer med omsorg ut mina leverantörer. Alla produkter görs för hand och de flesta materialen kommer från naturen.

Kyla Fine-art album med linneomslag

Kyla Fine-art album kommer i sin renaste form och passar er som har beslutsångest men vill ha något fint som håller i flera generationer. Här har ni ett album som finns i en storlek 20x20cm, med linne omslag, fine-art papper som är något tunnare men som håller hög kvalité, prägling på framsidan i guld. Ett album som också är perfekt att ge bort i present. Det enda ni behöver ta beslut i är om ni vill ha 10 eller 100(!!) uppslag i albumet.

Pris: 20x20cm med 10 uppslag 4.900:-

Extra uppslag: 200:-/uppslag

De bilder som finns med i albumet levereras även som lågupplösta filer digitalt.

Aria Plus Fine-art album med linneomslag och linnebox

Aria album ger er fler valmöjligheter till att få albumet precis så som ni vill ha det. Få fler uppslag i grundpriset, välj en annan färg på omslaget, ett annat material och få en vacker box som albumet förvaras i. Sidorna är tjockare än i Kyla och här kan ni även välja en annan storlek på albumet. Allt för att ni ska få det som passar er.

Pris: 15x15cm 15 uppslag 7.200:- / 20x20cm 20 uppslag 9.200:-

Extra uppslag: 350:-/uppslag

De bilder som ni väljer till albumet levereras även som lågupplösta filer digitalt

Art Blocks - Skapa er egen fotovägg

Priser från 1.350:- och uppåt beroende på val av storlek och antal tavlor. Fullständig prislista på alla tavlor skickas vid bokning. Tips! Mät era väggar i hemmet innan ni kommer till bildvisningen så vet ni vilka ytor ni har till tavlorna.

De bilder ni beställer som tavlor får ni även med som högupplösta filer.

Inramade tavlor

Välj bland flera olika ramar av hög kvalité som passar er fine-art förstoring. Alla tavlor säljs utan glas och laminerade för att hålla i generationer. Ramarna finns i olika tjocklekar och storlekar och finns att se på plats så att ni kan jämföra och hitta ramen för era bilder som passar ert hem.

Priserna startar på 999:- för storleken 20x20cm

Digitala högupplösta filer av samma bild som ni köper som tavlor ingår i priset.

Boxar med fine-art prints i passepartout

Linnebox Exklusive

Förvara dina minnen i en fantastisk fin box i linne inklusive: 10 stycken fine-art prints med passepartout: Pris: 4.250:- / 15 stycken fine-art prints med passepartout Pris: 5.850:-

Bilderna i Linneboxarna ingår även som lågupplösta filer

Digitala filer

Vid köp av samtliga redigerade digitala filer högupplösta och lågupplösta (minst 50stycken) förvaras usb-minnet i en vacker träbox med 5 fineart-förstoringar.

Pris: 8.000:-

Digitala bilder - Paketpriser

För dig som vill köpa ett mindre antal bilder så finns dessa paket nedan att välja mellan. Bilderna levereras digitalt i högupplöst format så att ni kan göra egna förstoringar. Samt webbanpassade till sociala medier.

30 högupplösta bilder för 5000kr

20 högupplösta bilder för 4000kr

10 högupplösta bilder för 3000kr

Jag hoppas vi ses!

Foto: Christell Eberstein (www.snowflakephoto.se)